LIRIK LAGU SYI’IRAN TANPO WATON - GUSDUR


LIRIK LAGU SYI’IRAN TANPO  WATON - GUSDUR


Astaghfirullah Robbal baroyaa
Astaghfirullah Minal khotoyaa
Robbi zidtnii ‘ilmannafii’aa
Wawaffiqni ‘Amalan sholikha 2x

Ya roshulallah salam mun’alaik
Ya rofi’asyaniwaddaaroji
‘Atfatayyaji rotal ‘alami
Ya uhailaljudiwal karomi 2x

Ngawiti ingsun nglara syi’iran
Kelawan meji maring pangeran
Kang paring rohmat lan kenikmatan
Rino wengine tanpo pitungan 2x

Duh bolo konco prio wanito
Ojo mungaji sareat bloko
Gur pinter dongeng nulis lan moco
Tembe mburine bakal sangsoro 2x

Akeh kanga pal Qur’an hadise
Seneng ngafirke marang liyane
Kafire dewe ga’ dikateke
Yen isih kotor ati akale 2x
Gampang kabujuk nafsu angkoro
Ing pepahese gebyare ndunyo
Iri lan meri sugihe tonggo
Mulo atine peteng lan nisto 2x

Ayop sedulur jong nglale ake
Wajibe ngaji sak pranatane
Nggo ngandelake iman tauhide
Baguse sangu mulyo matine 2x

Kang aran sholeh bagus atine
Kerono mapan sari ilmune
Laku torikot lan ma’rifate
Ugo hakekot manjing rasane 2x

Al qur’an kodim wahyu minulyo
Tanpo ditulis iso diwoco
Iku we jangan guru waskito
Den tancep ake ing jero dodo 2x

Kumantel ati lan pikiran
Mrasuk ing badan kabeh jeroan
Mukjizat rosul dadi pedoman
Minongko dalan manjinge iman 2x

Kelawan Allah kang maha suci
Kudu rangkulan rino lan wengi
Di tirakati diriyadhohi
Dzikir lan suluk jo ngantilali 2x

Uripe ayem rumongso aman
Dununge roso tondo yen iman
Sabar narimo snajan paspasan
Kabeh tinakdir saking pangeran 2x

Kelawan konco dulur lan tonggo
Kang podo rukun ojo daksio
Iku sunahe rosul kang mulyo
Nabi Muhammad panutan kito 2x

Ayo klakoni sekabehane
Allah kang bakan ngangkat drajate
Senajan ashor toto dhohire
Ananging mulyo makom drajate 2x

Lamun plastro ing pungkasane
Orta kesasar roh sukmane
Den gadang Allah syurgo manggone
Utoh mayite ugo ulese 2x

Ya rosulallah salam mun’alaik
Ya rofii’asyaniwaddarojii
Athfatayyaiji rotal’alami
Ya uhaylaljudiwalkaromi 2x

0 Response to "LIRIK LAGU SYI’IRAN TANPO WATON - GUSDUR"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel